Nàstic

El Nàstic trenca la ratxa amb un triomf a casa (2-0)

2a divisió A. Un gol d’Uche a l’inici del partit i un altre de Kanté, al final, donen la victòria als grana després de tres derrotes consecutives

El Nàstic ha demostrat que no es rendeix encara aconseguint una victòria important. Els grana encara tenen la salvació molt lluny però el triomf contra el Numància els permet somiar amb l’objectiu del curs.

El partit ha estat marcat des d’un inici per la diana d’Uche que ha recollit una pilota en llarg de Thioune per superar Juan Carlos amb una gran definició. El Numància ha volgut reaccionar i s’ha trobat de seguida amb un penal que David Rodríguez ha enviat a fora. El duel ha agafat un caire més defensiu tot i que Higinio ha gaudit d’una ocasió que no ha pogut encertar. I és que la defensa del Nàstic s’ha mostrat sòlida i no ha deixat que els de López Garai s’apropessin amb perill. Només en els instants finals, amb l’entrada de Yeboah i Viguera, els visitants han pressionat per l’empat però no ho han aconseguit. El Nàstic, això sí, ha pogut sentenciar amb dues oportunitats de Luis Suárez però finalment ho ha fet amb la diana, en el temps d’afegit, de Kanté.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.