Girona

L’amenaça del groc

Descans. El Girona, que comptava tres sancionats per acumulació de grogues en 31 jornades, perdrà de cop Granell i Douglas Luiz diumenge

El Girona va resistir tota la primera volta sense perdre cap jugador per acumulació d’amonestacions –Stuani va caure just a l’equador de la lliga– i va superar 29 jornades amb només dos castigats, Cristhian Stuani i Pedro Alcalá. Juanpe, baixa dimarts de la setmana passada al Wanda Metropolitano, va ser el tercer jugador que va tancar cicle del Girona, que en el següent partit va veure com li queien de cop dos futbolistes de la mateixa línia. Ni Douglas Luiz ni Àlex Granell podran jugar diumenge un partit de màxima transcendència contra el Vila-real. L’amenaça de les targetes ha començat a prendre forma, i d’aquí al final el Girona farà bé de tenir-ho en compte, cosa que no va fer dissabte Douglas, que amb Granell ja amonestat va trigar vuit minuts a veure la cinquena groga.

Concentració a dues

Un cop castigats de cop Granell i Douglas Luiz, el Girona no té risc de rebre fort de manera directa, perquè només hi ha un futbolista al límit de la suspensió, i el club confia que la llista quedi buida perquè va presentar al·legacions per deixar sense efecte la targeta que Jonas Ramalho va veure contra l’Espanyol. Si el recurs prospera, el defensa basc quedarà amb tres targetes i s’afegirà al grup amb més concentració de futbolistes. Hi ha set futbolistes –seran vuit si el comitè competició fa cas al Girona amb Ramalho– que són a dues grogues de tancar cicle d’amonestacions. Pel pes a l’equip, lidera el grup Cristhian Stuani, que ja va ser el primer jugador del Girona castigat per acumulació de grogues. També són a dues targetes de caure Alcalá –el segon jugador castigat per acumulació d’amonestacions–, Porro, Muniesa, Portu, Pere Pons i Choco Lozano.

El Girona continua amb un ritme molt menor de targetes que en la seva primera experiència a l’elit. El curs passat, havia acumulat 82 targetes grogues després de 31 jornades, 19 més que les que ha vist fins ara l’equip que prepara Eusebio.

D’expulsions –no en va veure ni una la temporada passada–, el Girona n’acumula tres. Dues van ser de Bernardo, que va marxar abans d’hora en dos partits consecutius a Montilivi, per doble amonestació. L’altra vermella va ser per a Choco Lozano, a última hora del Girona-Rayo.

HAN TANCAT UN CICLE:
1. Cristhian Stuani
Es va perdre el Betis-Girona de la 20a jornada
2. Pedro Alcalá
Es va perdre el Girona-Osca de la 22a jornada
3. Juanpe Ramírez
Es va perdre l’Atlético-Girona de la 30a jornada
4. Àlex Granell
Es perdrà el Girona-Vila-real de la 32a jornada (diumenge)
5. Douglas Luiz
Es perdrà el Girona-Vila-real de la 32a jornada (diumenge)
ELS AMENAÇATS
A UNA TARGETA:
Ramalho (*) 4
A DUES TARGETES:
Stuani 8
Alcalá 8
Pedro Porro 3
Muniesa 3
Portu 3
Pere Pons 3
Choco Lozano 3
A TRES TARGETES:
Bounou 2
Valery 2
Planas 2
Bernardo 2
Aday 2 (*) El Girona està pendent de les al·legacions que ha presentat al comitè de competició perquè retirin una groga a Jonas Ramalho

QUATRE GROGUES

L’amenaça directa és mínima i serà nul·la si prospera un recurs per Jonas Ramalho

PER VIGILAR

Stuani, que ja va ser sancionat, lidera una llista de set homes a dues grogues del càstig

LA XIFRA

63
grogues
acumula l’equip en 31 jornades, 19 menys que en els mateixos partits del curs anterior
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)