Girona

Compte enrere per a Mojica, ja amb el grup

Més a prop. El colombià està escurçant els terminis i ahir va treballar per primera vegada amb la resta de companys després de la greu lesió al genoll

El Girona continua preparant el partit de diumenge a Montilivi contra el Vila-real i ahir va fer una sessió matinal a La Vinya que va tenir un component especial. Per primera vegada des que es va trencar els lligaments encreuats del genoll, Johan Mojica va fer part de l’entrenament amb el grup. El colombià va poder tornar a sentir-se futbolista i va ser ovacionat pels seus companys i el cos tècnic. “Estic molt content de l’evolució que vaig fent i que es reflecteixi en els entrenaments, però avui encara estic més feliç per haver pogut fer part de l’entrenament amb els companys, que m’han rebut amb molt d’amor. Espero seguir avançant i sento que vaig pel bon camí”, va comentar Mojica després de la sessió a través dels mitjans de comunicació del club.

Avui fa tot just cinc mesos i mig que el colombià va passar per la sala d’operacions i les sensacions diuen que està escurçant els terminis per poder jugar abans del que es podia preveure inicialment i acabi la temporada sobre el terreny de joc. “Quan salto al camp em transformo, però avui estava pendent de com responia el genoll. En algunes accions he tingut una mica de temor, però és normal en el primer entrenament amb el grup, i he tingut bones sensacions”, va dir, i va destacar que confia a ser una opció més per Eusebio en les últimes jornades en el lateral –o carril, segons el sistema escollit– esquerre, una posició molt minvada d’efectius durant tota la temporada, però que ara amb Raúl García, Muniesa i Valery està ben coberta. De fet, el carriler va valorar el moment que viu el Girona en la lluita per la permanència i va assegurar que el que ha de fer l’equip és “saltar al camp com lleons, tenir en compte que és important donar valor al resultat quan estigui a favor i quan no, mantenir la porteria a zero i aplicar el que el tècnic demani posant el millor de cadascú al servei de l’equip”.

Finalment, com han fet tots els jugadors que han parlat els últims dies, Mojica va demanar a l’afició que diumenge contra el Vila-real i en els pròxims partits que venen per a l’equip és molt important “sentir el suport de tot el camp”.

LA VALORACIÓ

Estic molt content de l’evolució i avui encara estic més feliç perquè he pogut estar amb els companys, que m’han rebut amb molt d’amor
He tingut temor en algunes accions, però el primer dia és normal. He tingut bones sensacions
Johan Mojica
carriler del girona
165
dies,
cinc mesos i mig, fa que van operar el carriler colombià dels lligaments encreuats del genoll. Va ser el 29 d’octubre.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)