Girona

“Respectem i tenim en compte les virtuts del Vila-real”

Girona. El tècnic del conjunt blanc-i-vermell, Eusebio Sacristán, ha repassat diversos temes en la roda de premsa prèvia al duel vital de demà entre el Girona i el Vila-real a Montilivi (18.30 h)

L’entrenador del Girona, Eusebio Sacristán ha comparegut davant els mitjans en la roda de premsa prèvia al partit vital que el seu equip disputarà contra el Vila-real demà a l’estadi de Montilivi (18.30 h, beIN la Liga). L’exjugador professional ha valorat diversos temes candents.

La ratxa a Montilivi

El Girona no guanya en la lliga davant la seva afició des del 27 d’octubre contra el Rayo (2-1), un aspecte que preocupa a l’entorn: “El passat no el podem canviar i la nostra idea és centrar-nos en el present i preparar el futur el millor possible. Arribarà el moment en què aconseguirem el que perseguim i ho volem fer aquesta setmana”, ha comentat el de la Seca.

Un pas decisiu

Guanyar al Vila-real suposaria deixar els groguets a set punts, un fet que permetria fer un pas important al Girona de cara a la salvació: “És una cosa que setmanes enrere ja vam comentar i estem en la situació en la què estem. Hem de treballar centrats en el proper partit i en aconseguir tres punts que ens serveixin per apropar-nos als números que ens facin arribar al nostre objectiu. Ens agradaria estar millor, però les circumstàncies ens han dut fins aquí”, ha dit Eusebio.

El Vila-real com equip

El conjunt dirigit per Javi Calleja ha estat irregular durant tot el curs però disposa d’una plantilla completa i de qualitat major a la seva posició en la taula: “És un equip que ha passat per dificultats en la lliga i està combinant dues competicions. Això condiciona i, tot i que no han aconseguit una dinàmica positiva darrerament, si venien fent-ho bé. Tenen qualitat i experiència i lluiten pel mateix objectiu que nosaltres. En duels directes sempre tots els equips ho passen malament i manejar-los bé et pot donar un avantatge. Els respectem molt i tenim en compte les seves virtuts”, ha sentenciat el tècnic del Girona.

La convocatòria

El tècnic de la Seca ha hagut de fer diversos canvis obligatoris en la llista de divuit convocats respecte al partit de la setmana passada contra l’Espanyol. A més de Mojica i Aday, lesionats de llarga durada, aquesta setmana s’ha lesionat Bernardo i fa escassos instants el club ha confirmat també les baixes per lesió de Valery i Planas. Als cinc lesionats s’hi ha d’afegir també Àlex Granell i Douglas Luiz, sancionats per acumulació de targetes, i és que, amb tot això, les principals novetats d’Eusebio Sacristán són la tornada de Alcalá, després de descansar en el duel català, i la crida dels jugadors del Peralada Paik i Soni per completar els divuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)