3a divisió FEF

Sergio Álvarez ho arregla

I sort. Tot i jugar una hora amb un menys i 0-1, el veneçolà va fer l’1-1

Figueres 1 sants 1

FIGUERES:Aroca, Romero, Canal (Bora, 55’), Espuña, Subi, Tena, Gelmà (Sergio Álvarez, 60’), Vilanova (Valverde, 60’), Ritxi, Xavi Ferrón i Álvaro.SANTS:Nacho, Brian, Picolo (Alberto, 67’), Aleix, Juli, Navarro, Fabre, Crivi, David Cura (Sumarroca, 45’), Mario (Guille, 57’) i Luís.GOLS:0-1 (26’) Brian. 1-1 (77’) Sergio Álvarez.ÀRBITRE:Muñoz Baquero.T.G.:als locals Vilanova, Romero i Ritxi; als visitants Aleix, Brian i Mario.T.V.:Directa a Ferrón (34’), del Figueres.PÚBLIC:Uns 400 espectadors a l’estadi de Vilatenim.

El Figueres va empatar a Vilatenim contra el Sants (1-1). Els de l’Alt Empordà van esgarrapar un punt tot i jugar des del 34’ amb un home menys i 0-1 al marcador, però no escapen del neguit dels possibles descensos compensats. L’equip dirigit per Xavi Agustí va sortir al terreny de joc intens i en el primer quart d’hora va disposar de dues ocasions a través d’Èric Vilanova, que va provar un xut des de la frontal i de Subi, que va fer una centrada perillosa que gairebé troba Xavi Ferrón i Álvaro com a rematadors. En el 23’, el Sants va avisar amb una ocasió de Juli, i és que tres minuts més tard, una volea de Brian des de l’interior de l’àrea va avançar el conjunt barceloní (0-1).

La Unió va intentar reaccionar i Ritxi va poder empatar si el porter visitant no hagués intervingut de manera brillant, però l’empenta figuerenca va truncar-se amb l’expulsió de Xavi Ferrón, que a instàncies de l’assistent va veure la targeta vermella (34’).

Des de llavors, el partit va ser una muntanya per als blanc-i-blaus, que van mantenir-se amb opcions d’empatar gràcies a un gran Aroca. Ja en el 77, Sergio Álvarez va rescatar un punt gràcies a un xut potent que tot i que Nacho va tocar es va colar dins de la porteria. Al final, el Sants va tenir una ocasió clara per fer l’1-2.

ELS VESTIDORS

Tal com ha anat el partit amb el gol en contra i l’expulsió de Xavi Ferrón podem valorar com a bo haver sumat un punt que s’escapava
Amb un menys l’equip ha tirat de coratge, que era el necessari, i hem pogut fer l’1-1
Xavi Agustí
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)