Nàstic

El Nàstic torna a naufragar a domicili i perd les esperances

2a divisió A. Els grana, de nou, cauen sense opcions en un partit fora de casa

ALMERIA 3 NÀSTIC 0

ALMERIA:René; Corpas, Owona, Saveljich, Iván Martos; César de la Hoz (David Rocha, 78’), Yan Eteki; Narváez (Chema, 70’), Juan Carlos, Luis Rioja, i Álvaro Giménez (Demirovic, 61’).NÀSTIC DE TARRAGONA:Bernabé; Fali (Salva, 71’), Noguera, Mikel Villanueva; Pipa, Thioune, Imanol García, Palanca (Kanté, 46’), Abraham; Uche (Cotán, 56’) i Luis Suárez.GOLS:1-0 (35’) Álvaro Giménez. 2-0 (43’) Álvaro Giménez. 3-0 (51’) Juan Carlos.ÀRBITRE:Areces Franco.T.G.:al local René; i al visitant Noguera.PÚBLIC:6.133 espectadors.COMENTARI:Malgrat que el cos tècnic i la plantilla van anunciar que caigudes estrepitoses com la que va tenir lloc a Saragossa no es tornarien a repetir, el Nàstic va clavar el que ja és habitual en els seus partits fora de casa. Sense esma ni futbol, el conjunt d’Enrique Martín sembla haver esgotat les esperances per salvar la categoria després d’una derrota dolorosa a Almeria. L’equip grana no va tenir opcions per endur-se tres punts que eren imprescindibles per mantenir-se en vida en la zona baixa de la classificació. Després de 35 minuts sense ocasions, l’Almeria va aprofitar una pèrdua del Nàstic a la seva pròpia àrea per muntar un contraatac i marcar. Álvaro Giménez va repetir com a golejador a dos minuts del descans rematant una centrada des de la banda. El Nàstic va desaparèixer del mapa en encaixar el tercer, just després del descans, obra de Juan Carlos.