Girona

El Girona no pot un altre cop a Montilivi (0-1)

1a divisió. El conjunt orientat per Eusebio encadena l’onzè partit sense guanyar al seu feu i després de perdre contra el Vila-real es complica encara més la vida

A Montilivi no hi ha manera. El Girona ha tornat a perdre, aquesta vegada contra el Vila-real, un rival directe en la lluita per la permanència, i veu com el descens torna a ser una realitat, ja son només tres els punts que el separen de la zona calenta. El conjunt dirigit per Eusebio Sacristán s’ha tornat a encallar al seu camp, superat per un contrincant que li ha cedit la pilota i l’ha matat al contraatac, i ha sumat l’onzè partit consecutiu a casa sense guanyar.

El duel l’ha decantat un gol de Samu Chukwueze, que aviat ha dit la seva sobre la gespa feu gironí. Sense temps per res, només començar, el nigerià, habilidós, vertical i punyent, ja ha avisat amb una precisa maniobra dins de l’àrea que Bounou ha neutralitzat, i, de seguida, n’ha tingut una altra, que, aquesta vegada no ha perdonat. L’atacant ha rebut a l’espai, en un contraatac groguet, amb tot l’equip blanc-i-vermell obert i amunt, i sol davant de Bounou, ha definit amb precisió.

El Girona, amb el 4-1-4-1 dels últims partits, amb Pere Pons, Borja i Aleix a a la sala de màquines, i amb la novetat de Roberts a la banda, ha dominat, ha tingut la pilota a camp rival, però no ha estat capaç de generar ocasions de claredat amb continuïtat. La millor, de fet, ha acabat en gol, però l’àrbitre l’ha acabat anul·lant després de la revisió del VAR. Ha estat una pilota que Portu ha filtrat per Roberts i que l’anglès ha cedit per Stuani, però la posició de l’anglès era de fora de joc, i la diana, després de ser celebrada amb entusiasme per jugadors i afició a Montilivi, no ha pujat al marcador.

Fins al final de la primera part, un guió: pilota pel Girona a camp rival, i el Vila-real, tancat i endreçat per sortir al contraatac. I tot i això, en aquest context han estat els visitants els que han arribat amb més perill; en dues ràpides transicions, Toko Ekambi ha aconseguit finalitzar, però Bounou, l’ha aturat.

En la represa, el conjunt entrenat per Javi Calleja no ha cedit tants metres per davant i ha encadenat possessions més llargues, la qual cosa ha impedit als locals a viure tan a prop de l’àrea com havien fet abans del descans. No han estat capaços, en el primer tram, els blanc-i-vermells de crear situacions de gol, sent els eslàloms i conduccions de Roberts, i les centrades de Ramalho i Raúl García a l’àrea, la majoria molt deficients, els únics arguments. I la situació no ha millorat quan Eusebio ha decidit canviar al primer d’ells i, sobre el minut 20 del segon temps, ha tret del camp a Roberts per donar entrada a Doumbia. Una substitució que ha enrarit Montilivi, que ha xiulat el canvi amb estridència i, fins i tot, s’han escoltat càntics demanant la dimissió del tècnic.

El partit s’ha acabat diluint en atacs estèrils dels locals, alguna resposta infructuosa dels visitants, que han buscat amb èxit que passessin el mínim de coses possibles. Ja al final, ho ha intentat a còpia de rauxa el conjunt gironí, però ni així. La més clara, una de Doumbia, que amb un cop de cap a l’àrea petita ha fregat l’empat, però Asenjo li ha negat. Nova derrota a Montilivi, el descens, més a prop.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)