Girona

Toc d’atenció a Eusebio amb una escridassada mai vista

Descontentament. El canvi de Patrick Roberts per Doumbia va provocar la indignació d’una part important de Montilivi, que va reaccionar amb xiulets i demanant la dimissió del tècnic

Montilivi va viure ahir a la tarda la primera gran escena de divorci entre un gruix molt important de l’afició i el seu tècnic, Eusebio Sacristán. El mal rendiment de l’equip a casa, combinat amb la proposta de joc del cos tècnic i la gestió dels canvis ja havien provocat en anteriors encontres que l’aficionat blanc-i-vermell abandonés l’estadi amb un cert descontentament però en el duel contra el Vila-real, la graderia es va fer sentir d’allò més. De fet, es fa difícil recordar una desaprovació a un canvi tan sorollosa com la que va provocar la substitució de Patrick Roberts per Doumbia en el minut 64 de partit. El britànic arrossega des de principi de curs l’àuria de futbolista especial, i ahir, amb l’aposta per ell des de l’inici, la gent va poder gaudir amb el seu desequilibri, en la majoria de cops –també s’ha de dir–, tan espectacular com poc efectiu. Al gruix de Montilivi però no li va fer cap gràcia que el primer canvi que ordenava Eusebio sigués la d’un home com Roberts, que sempre que toca la pilota passa alguna cosa, per Doumbia, marcat des de la seva arribada per la poca efectivitat a la gespa. La reacció de gran part del públic gironí va ser una xiulada contundent, que va anar seguida d’uns sonors ‘Eusebio dimissió’, i de l’intent més tímid d’arrencar el càntic ‘Eusebio vete ya!’. D’enmig de les protestes també en van sorgir molts aficionats que, indignats per l’actitud dels companys de seients, van respondre de seguida amb crits d’ànim cap al Girona.

Des del vestidor, Aleix Garcia va tancar files a favor del seu tècnic i va valorar l’actitud de l’afició: “A vegades els hi agrada el que veuen i d’altres no, i poden expressar-ho. Nosaltres estem amb el nostre entrenador. Les victòries arribaran però hem de valorar el treball diari. Crec que l’afició no hauria de tenir tantes opinions en contra de l’equip”.

DES DEL VESTIDOR

Aleix Garcia va acceptar la crítica del públic però va demanar valorar l’esforç que fan

Quatre derrotes seguides per segon cop aquest curs

La desfeta contra el Vila-real provoca que per segon cop aquesta temporada el Girona encadeni quatre derrotes en la lliga. El nul rendiment dels blanc-i-vermells en forma de punts va començar encara no fa un mes a casa amb la derrota contra l’Athletic Club (1-2), va continuar al Wanda perdent contra l’Atlético (2-0), va viure un nou capítol fa una setmana a Montilivi contra l’Espanyol (1-2) i es va mantenir ahir contra els groguets (0-1). L’altre cicles de quatre derrotes seguides va ser entre les jornades 20 i 23 –disputades entre finals de gener i principis de febrer– i els botxins dels gironins van ser el Betis, el Barça, l’Eibar i l’Osca. Pel que fa a jornades sense guanyar, el màxim són les 10 viscudes entre finals del 2018 i principis del 2019. A casa, el drama de resultats continua sumant capítols i ja són 11 partits sense guanyar, amb un balanç de sis derrotes i cinc empats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)