3a divisió FEF

El Figueres fa saltar la banca en el 92’ (1-2)

Èpic. Els de Xavi Agustí superen L’Hospitalet en un final d’infart gràcies a una diana de Sergi Romero i fan un pas de gegant per la permanència

El Figueres ha fet un pas de gegant per aconseguir la permanència i no haver de patir pels possibles descensos compensats aconseguint una victòria de prestigi al camp de L’Hospitalet (1-2). Els de Xavi Agustí han aprofitat el mal moment que viu el conjunt riberenc per allargar la ratxa i encadenar el cinquè partit sense perdre.

Per si la injecció de moral no era suficient amb els tres punts al camp d’un dels grans aspirants a l’ascens, l’alegria de la Unió ha estat doble perquè el triomf ha arribat gràcies a un gol de Sergi Romero després d’una falta lateral en el temps afegit. La diana del central ha posat el colofó a uns minuts finals de bogeria. Tot i el domini dels locals el marcador no s’ha mogut fins que en el 78’ Tena ha aprofitat una altra jugada d’estratègia per fer el 0-1. La reacció de L’Hospitalet ha estat instantània, i és que poc després Rodri ha fet l’empat a un. Els locals encara han pogut culminar la remuntada amb un nou remat de Rodri al pal, però ha estat el Figueres qui ha pogut cantar victòria amb el gol de Sergi Romero.

ELS VESTIDORS

Sempre tens esperances de guanyar, però avui anàvem curts d’efectius i sabíem que ens tocaria patir
El resum és senzill. Hem estat molt bé en defensa i hem aprofitat les ocasions que hem tingut
Xavi Agustí
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)