Girona

Amb dinou cap a Vigo

Convocatòria. Eusebio presenta una llista amb les novetats de Valery, Bernardo, Granell i Douglas Luiz respecte del darrer partit a Montilivi

Eusebio va confeccionar una convocatòria de dinou jugadors per a Vigo, possiblement condicionat per l’estat de forma de Valery, que el tècnic va mig descartar dijous durant la roda de premsa prèvia al partit, però que devia veure força bé en la darrera sessió que l’equip va fer, ahir al matí, poques hores abans que l’expedició agafés el vol xàrter cap a terres gallegues.

Valery no va ser l’única novetat en la llista. També hi van entrar Àlex Granell i Douglas Luiz (van ser baixa per sanció contra el Vila-real) i Bernardo Espinosa (no va jugar contra els groguets a causa d’un esquinç al genoll). En canvi, van caure Jonás Ramalho (amb problemes musculars) i Choco Lozano (també amb molèsties als isquios, segons una informació d’última hora del club) i Paik (decisió tècnica). Curiosament, s’hi va mantenir Kevin Soni, que va tenir minuts el darrer partit i que sembla que ha passat per davant del punta l’hondureny.

L’onze també presenta algunes incògnites. Tot i que el canvi de dibuix sempre és una possibilitat que és damunt la taula, és molt probable que Eusebio continuï fidel a la defensa de quatre de què no s’ha mogut des que va canviar l’esquema, fa uns mesos, al camp del Real Madrid.

Eusebio no ha parat de sacsejar l’onze els últims partits mirant de buscar una solució que no ha trobat. El tècnic enllaça tres partits fent cinc canvis en l’alienació i és segur que avui no repetirà la de diumenge passat, perquè Ramalho no és a la llista. La previsió, però, és que hi hagi algunes variacions més. I difícilment seran a la porteria (Bounou) i a dalt de tot (Stuani).

En defensa, Porro és candidat a cobrir la vacant del de Barakaldo al lateral dret. A l’esquerra, Raúl García sembla tenir més números que Muniesa. I a l’eix, és probable que Eusebio mantingui la parella formada per Bernardo i Juanpe en detriment d’Alcalá.

En la línia de mig del camp, es fa complicat pensar que amb Douglas Luiz disponible no sigui el brasiler qui torni a jugar per davant de la defensa. Si així fos, Pere Pons avançaria la seva posició per integrar una segona línia on és possible que hi hagi Portu, Borja García i Àlex Granell, cosa que provocaria que Patrick Roberts i Aleix Garcia caiguessin de l’onze. Tot i això, el bon paper del d’Ulldecona contra el Vila-real fa que també tingui números per jugar d’inici a Vigo. L’opció que Eusebio sacrifiqui Portu o Borja també hi és.

TRES BAIXES

Ramalho i Choco Lozano, tocats, i Paik, per motius tècnics, cauen de la convocatòria

L’ONZE I EL DIBUIX

Torna a presentar dubtes en totes les línies, però apunta altre cop a defensa de quatre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)