Nàstic

Que el final sigui digne

Nàstic. Amb la salvació com un objectiu gairebé impossible, als grana només els queda salvar la imatge d’una temporada molt deficient

Ha quedat ben demostrat que, al Nàstic d’aquesta temporada, no se li poden demanar victòries. El conjunt grana s’ha mostrat futbolísticament inferior a bona part dels seus rivals i per això és cuer en la taula classificatòria. Però els grana sí que tenen la capacitat i el deure de no caure rendits quan encara queda massa lliga per jugar. La salvació és una quimera però la imatge que mostri el conjunt grana, començant pel partit d’avui contra l’Sporting de Gijón, serà important per no malmetre un club amb 133 anys d’història.

Si el Nàstic ha caigut a fora de casa amb estrèpit, al Nou Estadi ha mostrat darrerament millors credencials. És l’únic aspecte positiu a què es pot agafar l’equip d’Enrique Martín, que ha guanyat dos dels últims tres enfrontaments davant de la seva afició. “Per què canviem tant de casa a fora? És la pregunta que em faig jo. El futbol té aquestes dinàmiques i de vegades apareixen aquestes coses que no tenen gaire explicació”, va manifestar Enrique Martín sobre les diferències en les actuacions del seu equip. “El que ha passat fins ara no diu més que allò que ha passat fins ara. Pot haver-hi la possibilitat que en el futur no passi res semblant al passat”, va declarar el tècnic.

Al davant tindrà un equip, l’Sporting, que persegueix la promoció d’ascens i que arriba en plena ratxa al partit havent guanyat sis dels set últims partits.

Arnal, acomiadat

El context en què s’emmarca el partit tampoc és el millor perquè aquesta setmana s’ha conegut que Abdel Barrada ha estat apartat de l’equip i se li ha obert un expedient sancionador per no respectar els horaris dels entrenaments i per no cuidar-se seguint les indicacions del club. A més, Arnal Llibert ha estat acomiadat com a director esportiu pels mals resultats d’aquest curs.

ELS VESTIDORS

M’agradaria saber per què l’equip canvia tant de casa a fora. Així són les dinàmiques
Enrique Martín
entrenador del nàstic
La realitat diu que aquest equip no ha fet res encara perquè està dissenyat per ser més amunt
José Alberto López
entrenador de l’sporting
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)