Girona

El Girona, sense opcions a Balaídos (2-1)

Es complica. Un gol de Portu en la represa ha estat l’únic motiu d’esperança per als gironins, que s’han vist superats pel Celta i ja només tenen dos punts de marge amb el descens

El Girona no aixeca el cap i aquest migdia ha encadenat la cinquena derrota al camp del Celta (2-1) en un matx on els d’Eusebio només han estat vius durant uns minuts de la segona part. La patacada deixa els gironins en una situació encara més complicada en la classificació, i és que es veuen superats pel conjunt gallec i ja tenen el descens a només 2 punts.

La primera part ha tingut el Celta com a amo i senyor, i és que el Girona no ha semblat en cap moment que s’hi jugués mitja vida. Des del xiulet inicial la possessió ha estat dels locals, que han aconseguit arribar a la porteria de Bounou amb perill en més d’una ocasió. Maxi Gómez, amb un xut des de lluny i, sobretot, amb un remat de cap des de la frontal de l’àrea petita que ha sortit molt a prop del pal, ha estat l’home més perillós dels gallecs. Es veia a venir que arribaria el gols del Celta en qualsevol moment però s’ha fet esperar fins que ha aparegut Iago Aspas per culminar, tot sol, una bona jugada de Boufal. L’1-0 (34’) ha provocat que els locals fessin un pas enrere, però el Girona tampoc ha mostrat cap reacció.

En la represa Eusebio ha apostat per tornar a la línia de tres centrals i la reacció ha estat imminent. Portu ha rebut a la frontal una passada d’Alcalá i ha fet l’1-1 amb un xut ajustat al pal –el VAR ha revisat l’acció durant 5 minuts abans de donar per vàlid el gol. L’empat ha donat vida al Girona durant uns minuts, però el Celta no ha tardat a donar un altre cop i marcar el 2-1 amb un golàs de Boufal des de la frontal. Des de llavors el partit no ha tingut història, i és que el Girona no ha tingut ni una ocasió clara per empatar el partit.