2a divisió FEF

El Lleida torna a somriure

2a divisió B. El conjunt lleidatà és superior al Peralada en tot moment i suma una victòria balsàmica que es resistia des de feia set jornades

lleida 2 peralada 0

LLEIDA:Víctor Vidal; Dalmau, Trilles (Zotko, 86’), Soriano, Joan Oriol; Cano, Albístegui, Álex Felip (Marc Martínez, 83’), Mousa; Xemi i Pedro Martín (Adrià Gené, 63’).PERALADA:Suárez; Rober Sierra (Jofre, 81’), Santi Bueno, Nahuel; Maxi Villa, Paik, Giorgi (Iago, 46’), Andzouana; Mario, Boselli; i Miguélez (Pachón, 58’).GOLS:1-0 (36’) Xemi. 2-0 (59’) Pedro Martín, de penal.ÀRBITRE:Chavet García.T.G.:A Felip, del Lleida.

“Sí que es pot”, entonava ahir l’afició del Lleida Esportiu en acabar el partit. Una afició que ahir va somriure i va veure com ho feien els seus jugadors. Els de Joan Carles Oliva van tornar a signar una victòria rodona, com les que en la primera volta els van catapultar cap al lideratge. Des dels minuts inicials, els blaus van demostrar uns símptomes de victòria desapareguts durant els últims mesos, i després d’unes quantes arribades, Xemi va marcar l’1-0 a deu minuts del descans. El barceloní va inaugurar el marcador aprofitant una pilota morta a la frontal després d’un xut fallit d’Álex Felip, la peça que faltava de feia jornades al mig del camp.

En la segona part, el Lleida va afinar més la punteria i va començar a posar encara més a prova Suárez. A més, el joc de combinació i al primer toc va fer acte de presència en un equip mancat de criteri des de feia temps. El gol de la sentència, tot i això, va arribar de penal. Un penal que va fabricar i transformar Pedro Martín, en sequera des de feia dos mesos i que es va convertir ahir en el màxim golejador del Lleida Esportiu en una temporada, amb 16 gols.

Contra un Peralada inoperant i directament inexistent –no va arribar a xutar a porteria–, el Lleida va esvair els fantasmes que l’han perseguit tots aquests mesos. Els de Chico fan un pas enrere en el viacrucis cap a la salvació. Mentrestant, el calvari particular del Lleida ha acabat el Diumenge de Resurrecció. Ara caldrà veure si és a temps de ressuscitar la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)