Girona

Sergio González

Entrenador del Valladolid

“Hem fet més coses per guanyar que el Girona”

El tècnic del Valladolid, Sergio González, va atendre els mitjans de comunicació al José Zorrilla moments després que el seu equip aconseguís una victòria molt important contra el Girona que el treia del descens directe. Eufòric, el català va comentar: “Hem demostrat que tenim ganes de quedar-nos a primera i hem fet més coses per guanyar que el Girona. Crec que som justos vencedors.” I hi va afegir: “La imatge que em ve és la del començament del partit. Durant tota la setmana tothom ens ha empès, totes les notícies eren bones i positives, l’entorn ha estat brutal i la rebuda a l’equip, magnífica. Això ha fet que ho donéssim tot al camp en un partit vital i sense amagar-nos.”

Amb els tres punts el Valladolid va sortir momentàniament del descens superant el Girona i el Llevant en la taula, tot i que els valencians han de jugar avui contra el Betis. Els val·lisoletans han passat a dependre d’ells mateixos per quedar-se a primera: “Només hem de pensar en nosaltres i hem de sumar els 38, 39 o 40 punts, que ens fan tenir moltes possibilitats de salvació. Si els altres ens ajuden, genial, però no perdrem temps. Ara tenim dret a gaudir, feia molt de temps que no vencíem a casa, els nois estan fosos i ens toca respirar. Després anirem al Wanda a fer saltar la sorpresa perquè tenim fe”, va sentenciar l’entrenador del Valladolid, un home feliç després de sumar tres punts decisius.

CONVICCIÓ

“Hem demostrat que tenim ganes de quedar-nos a primera i no ens hem amagat”

UN PES MENYS

“Feia molt temps que no vencíem a casa, els nois estan fosos i ens toca gaudir”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)