Girona

Eusebio dirigeix l’entrenament d’aquest matí del Girona

1a divisió. El tècnic blanc-i-vermell ha saltat a la gespa de La Vinya mentre l’àrea esportiva i la propietat del club decideixen el futur de la banqueta

Després de la patacada d’ahir al vespre al camp del Valladolid que ha deixat al Girona al límit del descens –hi podria caure aquest vespre si el Llevant puntua en el seu partit contra el Betis–, Eusebio Sacristán ha dirigit la sessió d’entrenament matinal a La Vinya. De fet, les xarxes socials de l’entitat han mostrat una imatge de l’entrenador supervisant l’entrenament. Tot i aquesta situació, el futur del de La Seca no és gens clar ja que l’àrea esportiva del club de Montilivi i la propietat es troben reunits, i en les properes hores han de decidir si mantenen l’aposta per l’actual cos tècnic fins el final, o si busquen un revulsiu en forma de canvi a la banqueta.

El Girona encadena sis derrotes que l’han enfangat en la lluita per eludir el descens a 2a divisió A. De fet, avui hi podria entrar després de gairebé cinc anys sense trepitjar la zona més perillosa de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)