Girona

El Girona manté l’aposta per Eusebio

1a divisió. Les sis derrotes consecutives han fet trontollar el tècnic dels gironins però Quique Cárcel ratifica la confiança amb el de La Seca

El missatge del Girona FC a les xarxes socials d’aquest migdia, en què es veia Eusebio Sacristán dirigint els seus futbolistes després de la desfeta a Valladolid, ja era una pista. Després d’hores de debat i de valoracions, l’àrea esportiva blanc-i-vermella i la propietat del club de Montilivi han arribat a la conclusió que cal mantenir la confiança amb Eusebio per intentar aixecar el vol de nou, i així ho ha anunciat el director esportiu Quique Cárcel a través dels mitjans del club. Així doncs, tot i la delicada situació de l’equip –a prop de l’abisme del descens–, la mala ratxa de resultats –encadenen sis derrotes–, i la imatge grisa mostrada en els darrers partits, Eusebio s’asseurà a la banqueta de Montilivi com a mínim diumenge que ve per rebre el Sevilla (14 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)