2a divisió FEF

El Peralada encadena la tercera derrota (0-1)

En pròpia. Una acció desafortunada de Iago López condemna els xampanyers contra l’Hèrcules i la permanència es complica una mica més

El Peralada es complica la permanència una mica més –continua fora del descens a l’espera dels resultats de demà– després d’encadenar la tercera derrota contra l’Hèrcules (0-1) en un partit on s’ha merescut com a mínim l’empat però un gol en pròpia de Iago López l’ha condemnat.

El Peralada no ha començat gaire bé, i és que l’Hèrcules ha tingut el control de la possessió durant molts minuts i ha posat en problemes els xampanyers. A poc a poc els de Chicho s’han entonat i han acabat la primera part sent superiors i disposant d’un parell de bones ocasions de Iago López per avançar-se en el marcador.

La segona part ha començat molt igualada però amb més presència del Peralada. Tot i això han estat els visitants els que s’han avançat en una jugada afortunada on Iago lópez s’ha acabat marcant en pròpia (0-1, 57’). Montes, en l’acció següent, ha estat a punt d’empatar però el seu xut ha anat al travesser. Des de llavors el Peralada ha dominat de dalt a baix el partit buscant l’empat però no ha trobat el camí del gol.