Girona

Entre la polseguera

El rival. El Girona s’enfrontarà diumenge a un rival que té la Champions League a l’abast, en un ambient encès després de la polèmica a Anoeta

El Girona visitarà diumenge un Getafe que segurament ni somiava al principi de curs acabar el campionat en la situació en què l’acabarà. El conjunt orientat per José Bordalás, que va tornar a primera la campanya passada –va fer-ho precisament juntament amb el Girona–, està situat ara, a tres jornades del final de la lliga, en la quarta posició, que dona accés a disputar la Champions League, en plena pugna per retenir-la amb colossos al seu costat com el Sevilla i el València.

Tot i estar en bona posició, el Geta depèn d’ell mateix per aconseguir que al Coliseum soni la música dels millors; el repte, evidentment, no és senzill. A l’equip azulón, empatat a punts amb el Sevilla, al qual té el goal average guanyat, i tres punts per sobre del València, li queden tres finals, contra el Girona, el Barça i el Vila-real. La primera serà contra els blanc-i-vermells, que, a més d’enfrontar-se a un rival amb la necessitat dels punts, se les hauran també amb un conjunt ferit i un ambient encès, després de l’últim partit a Anoeta contra la Real Sociedad. I és que el duel disputat diumenge al feu txuri-urdin ha aixecat polseguera i ha escalfat els ànims en el si de l’equip i en l’entorn dels madrilenys. “Hem estat clarament perjudicats. No demanem que se’ns regali res, però tampoc que se’ns tregui”, va denunciar Bordalás al final d’un matx que el Getafe va perdre (2-1) i en què va veure com no li assenyalaven a favor dos clars penals.

El primer, en la primera part, amb 1 a 0 en el marcador, quan Willian José va etzibar un cop amb el braç a la cara a Hugo Duro i ni l’àrbitre, Prieto Iglesias, ni el VAR van apreciar una infracció evident. El mateix desenllaç va tenir l’altre, que va arribar en el segon temps amb 2 a 0 i també va ser una acció flagrant en què Mata va superar el porter Rulli i després va caure atropellat pel sentinella. “És clar que el Getafe no pot estar on està. He dit que hi ha hagut dos penals clars i m’ha fet fora”, va expressar Bordalás, expulsat segons l’acta per fer “observacions d’ordre tècnic” a les decisions de l’àrbitre “de manera ostensible i reiterada”, i que, per tant, no podrà asseure’s a la banqueta contra el Girona. Una altra de les veus que van mostrar indignació va ser el lateral esquerre Vitorino Antunes, que, lesionat de llarga durada, tampoc hi serà diumenge. “Molts no volen el Getafe a la Champions, aleshores poseu a qui vulgueu allà i acabeu ja el campionat”, va dir a les xarxes socials el portuguès, que també va reclamar “sancions per als àrbitres perquè quan s’equivoquen segueixen a primera”.

LA FRASE

És clar que el Getafe no pot estar on està. Hem estat clarament perjudicats
José Bordalás
TÈCNIC DEL GETAFE
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)