2a divisió FEF

El Peralada cau a la zona de descens amb la quarta derrota consecutiva (3-1)

De cap. Els xampanyers s’avancen just abans del descans amb un golàs de Boselli però en la represa fa aigües en defensa i el Castelló obté un triomf merescut

El Peralada haurà d’afrontar les dues últimes jornades des de la zona de descens, i és que ahir va encadenar a Castelló la quarta derrota que el deixa en la divuitena posició, a un punt del play-out i a dos de la salvació. D’excuses els xampanyers en poden posar poques, i és que tot i avançar-se en el marcador amb un gol de falta de Boselli el domini ha estat en tot moment dels locals i el triomf és merescudíssim.

En la primera part hi ha hagut poquíssimes ocasions. El Peralada ha començat millor però a poc a poc els locals han anat prenent la iniciativa fins que es van convertir en els dominadors del partit. El Castelló ha tingut dues bones ocasions per avançar-se però li ha faltat l’encert que sí que ha tingut el Peralada, quan Boselli ha fet el 0-1 abans del descans amb un llençament magistral de falta.

Els locals havien fet més mèrits en els primers quaranta-cinc minuts i en la represa s’ha fet justícia. De fet, només ha necessitat deu minuts i dues jugades calcades per capgirar el marcador davant la passivitat de la defensa xampanyera. Verdú ha centrat dues vegades des de l’esquerra i primer Regalón i després Muguruza han superat Suárez amb el cap. El Peralada no ha tingut molta capacitat de reacció i en els minuts finals ha arribat el 3-1 definitiu de Cubillas en una jugada calcada als dos primers gols.