Nàstic

El descens del Nàstic, una realitat extraoficial

2a divisió A. Els grana són a 13 punts de la salvació, amb 15 per jugar-se, però els dos rivals a qui podrien atrapar compten amb els punts del Reus

El descens del Nàstic cada vegada agafa més forma. El conjunt grana no té cap manera d’atrapar cap equip en posicions de salvació, a cinc jornades per acabar la lliga; així doncs, el descens és una realitat. El Nàstic, però, és a 13 punts dels llocs de salvació amb 15 per disputar-se, de manera que encara existiria una mínima possibilitat de salvació si no fos perquè dos dels rivals que persegueix, el Rayo Majadahonda i el Numància, han de sumar els tres punts contra el Reus. La federació encara no ha atorgat oficialment els tres punts a cada equip que s’havia d’enfrontar amb els roig-i-negres, així que el descens encara no és oficial. Tot i això, tot indica que aquesta resolució, que es produirà a final de temporada, es mantindrà.

Amb xiulets

En el partit de dissabte contra l’Extremadura (0-1), l’afició del Nàstic va tornar a acomiadar amb xiulets els seus jugadors i a manifestar-se en contra de la directiva. “Demanem perdó, però nosaltres continuarem treballant cada setmana per donar la cara en els partits”, va dir Isaac Becerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)