Nàstic

El Nàstic, sense Fali, al davant de la pura realitat

2a divisió A. Els grana s’enfronten al Mallorca sense cap opció matemàtica per salvar-se un dia després de perdre el seu capità que marxa cedit al Cadis

La temporada 2018/19 ja és història per al Nàstic, sense opcions matemàtiques de salvar la categoria. Era una qüestió de temps. Però ara el conjunt grana ha de mantenir el tipus durant cinc jornades més batallant sense objectius més enllà de no aixecar sospites en la competició i de dignificar la samarreta. El Mallorca, rival d’avui, està lluitant per entrar en la promoció d’ascens i es trobarà al davant un equip dèbil en l’apartat futbolístic, a tenor del que diu la classificació, i sense el seu capità, ja que Fali ha marxat cedit al Cadis.

“No serà fàcil, l’estat anímic dels dos equips són oposats. Hem d’apel·lar a tot per a què sobre el camp no es noti la diferència. El Mallorca està fent una gran temporada i nosaltres estem en el pol oposat”, manifestava ahir el tècnic del Nàstic Enrique Martín. La situació no és fàcil perquè l’equip ara ha d’afrontar unes jornades en què no té sentit trepitjar el terreny de joc. I encara menys per l’aficionat que ja ha vist el seu equip descendir i l’ha esbroncat moltes vegades durant el curs. Amb tot, el principal atractiu serà el de veure els jugadors joves: “Els joves del planter que estan entrenant amb nosaltres poden tenir opcions en aquestes jornades de lliga que queden. Són situacions que conviden a que tinguin oportunitats, tenint en compte les limitacions que hi ha de fitxes”, manifestava l’entrenador del Nàstic.

Anada i tornada

El Cadis ha trucat a la porta del Nàstic per obtenir la cessió de Fali, habilitada perquè ha de cobrir una lesió de llarga durada, i el conjunt grana li ha obert facilitant-ne la sortida. Serà fins a final de temporada ja que l Nàstic ha comunicat que el jugador, amb contracte fins el 2022, tornarà per la propera temporada a segona B.

LES REACCIONS

El Mallorca està fent una gran temporada i nosaltres estem en el pol oposat
Enrique Martín
entrenador del nàstic
El Nàstic ara mateix és un equip perillós perquè juga sense por; no té res a perdre
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)