Girona

“Seguirem treballant”

Delfí Geli. El president del Girona no va voler aprofundir en la situació actual del club i va instar a esperar a final de temporada

La primera veu institucional del Girona a parlar després de la desfeta de diumenge va ser la del president Delfí Geli, en l’acte de celebració dels 90 anys de la lliga, en què va respondre, sense massa profunditat, a preguntes dels periodistes congregats per l’esdeveniment. “Ara hem d’afrontar l’últim partit, intentar-ho i esperar que acabi la lliga i, a partir d’aquí, sigui el que sigui, seguir, treballar pel club i que segueixi creixent”, va explicar el dirigent de l’entitat. “El més important és jugar l’últim partit, no canviarà res. Tranquil·litat. No és moment d’opinar ni de dir coses que estiguin fora de lloc”, hi va afegir sobre el futur del club blanc-i-vermell.

Finalment, va ser qüestionat sobre quin missatge se li pot donar, a l’afició, en aquests moments. “El Girona seguirà caminant com ha caminat fins ara, seguirà treballant, seguirà intentant créixer”, va dir. “Tenim una realitat, que hem competit en una categoria que és molt difícil, sabem quin és el nostre club, ha d’anar creixent i establint-se si pot ser a primera. És possible que l’any que ve ens toqui jugar a segona i ho farem com sempre, lluitant perquè les coses surtin bé”, va cloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)