1a femenina

El Barça assegura la segona bateria

1a divisió femenina. El conjunt blaugrana renova les porteres suplents, Pamela Tajonar i Gemma Font i una de les revelacions del curs, Aitana Bonmatí

El Barça continua avançant en la confecció de la plantilla per la temporada vinent. El conjunt blaugrana ja ha renovat el tècnic i vuit futbolistes de la plantilla. Les tres últimes han estat les porteres Pamela Tajonar i Gemma Font i la migcampista Aitana Bonmatí.

Tajonar i Font, que renoven per un curs, han tingut poques oportunitats aquesta temporada. La mexicana (34 anys) ha disputat tres enfrontaments tot i que darrerament ha estat operada d’una luxació a l’espatlla que la mantindrà de baixa fins el mes d’octubre. La vallesana (19), en canvi, no ha jugat ni un minut en el curs del debut a la primera divisió femenina després de passar per totes les categories inferiors del futbol blaugrana. Tot i això, Font ha tingut alguna aparició amb el Barça B de la segona divisió femenina.

Revelació

El Barça ha fet un pas important per assegurar els seus èxits futurs lligant la continuïtat d’Aitana Bonmatí. La migcampista, que ha signat fins el 2022, ha estat una de les jugadores més importants de la temporada per les blaugrana. En la lliga ha estat la segona màxima golejadora (12 dianes) per darrera d’Alèxia sumant 20 titularitats dels 27 partits que ha disputat. A la Champions, en canvi, els tècnics l’han utilitzat més aviat com un revulsiu sumant una titularitat en sis partits (i un gol).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)