Girona

Douglas Luiz convocat amb la selecció sub 23 del Brasil

Girona. El paper del migcampista del City cedit a Montilivi no ha passat desapercebut pel seleccionador brasiler

La Confederació brasilera de futbol ha confirmat aquesta tarda la llista de jugadors seleccionats per la selecció sub 23 de la canarinha. Entre els escollits hi destaca la presència del migcampista del Girona Douglas Luiz. El jugador brasiler ja havia format part del combinat nacional en categories inferiors, i ara tindrà l’oportunitat de formar part de l’equip que jugarà dos partits amistosos aquest mes de juny contra Guatemala –el dia 2–, i França, el dia 5. Els enfrontaments es disputaran a Marsella, i l’objectiu de Douglas Luiz ha de ser el de convèncer el seleccionador perquè el torni a cridar de cara al torneig pre olímpic que es jugarà el proper mes de gener a Colòmbia, i a on el Brasil buscarà el bitllet per participar als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

El paper de Douglas Luiz aquest curs amb el Girona ha sigut important, i ha acumulat 1.487 minuts repartits en 23 partits. El mig brasiler és propietat del City i aquest estiu tornarà cap a Manchester.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)