Girona

Stuani va jugar lesionat contra el Llevant i serà baixa a Vitòria

1a divisió. El Girona ha explicat que el davanter uruguaià es va haver d’infiltrar per poder disputar el decisiu partit, ha recaigut de la seva lesió i no serà al camp de l’Alavés

El compromís de Cristhian Stuani amb el Girona ja era indubtable però després del comunicat que ha emès el club de Montilivi aquest migdia encara es fa més visible. El davanter uruguaià es va haver d’infiltrar per poder jugar el decisiu partit de diumenge passat contra el Llevant, i després de l’esforç realitzat –cal destacar que Stuani va marcar i va ser dels millors dels gironins–, ha vist agreujada la seva afectació i serà baixa per al partit de dissabte al camp de l’Alavés.

Més enllà de ser el màxim golejador de l’equip amb 19 gols, Stuani ha exercit de líder de la plantilla al terreny de joc i també de portes enfora al costat d’altres companys de vestidor. Ara, amb les opcions de permanència remotes, el futbolista es centrarà en la seva recuperació ja que en l’horitzó també hi té una copa Amèrica amb l’Uruguai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)