Girona

Aday hi és a temps

Alta. El de Sentmenat entra en la primera llista un cop superada la lesió. Stuani, Douglas Luiz i Mojica tenen problemes físics i Juanpe tampoc viatja

L’absència de Cristhian Stuani, anunciada dijous pel Girona, no és l’única d’entre els futbolistes que van participar en el partit de diumenge contra el Llevant, en què el Girona va dilapidar les seves esperances de salvar-se. Douglas Luiz, que també es va infiltrar per poder jugar de titular, tampoc està en condicions de jugar i s’ha acomiadat ja del Girona, amb el qual ha competit com a cedit pel Manchester City aquestes dues temporades. I Johan Mojica, que en la recta final contra el Llevant va reaparèixer després de mig any inactiu, té unes molèsties que aconsellen descans. L’altra cara és Aday Benítez, que ha compartit molts mesos de recuperació amb Mojica. El futbolista de Sentmenat, un dels capitans de l’equip, va rebre la setmana passada l’alta mèdica i avui s’afegeix a l’equip, en la seva primera convocatòria un cop superada la lesió. Es va lesionar en el Girona-Rayo del 27 d’octubre.

Aday Benítez és una de les quatre altes en la llista respecte a la que va presentar Eusebio la setmana passada. S’afegeix a Jonas Ramalho, Carles Planas i Seydou Doumbia, que pot passar de ser descartat per decisió tècnica a entrar directament en l’onze inicial, per ocupar el buit que deixa Cristhian Stuani a la punta d’atac.

A més de Stuani, Douglas Luiz i Mojica, tampoc van viatjar cap a Vitòria ni Borja García, que compleix el seu segon i últim partit de sanció per l’expulsió a Getafe, ni Juanpe, que va ser titular contra el Llevant. L’altre jugador descartat és Raúl García Carnero, que tancarà sense ni viatjar amb l’equip un pas més que fosc per Montilivi. El lateral esquerre gallec, que va ser l’únic fitxatge del Girona en el mercat d’hivern, haurà estat inactiu en els quatre últims partits de lliga. Eusebio manté en la llista Kevin Soni, i això que el Peralada es juga la permanència. El camerunès ja va ser una alternativa en la recta final del partit contra el Llevant, que va jugar a un bon nivell, i podria tenir l’oportunitat a l’onze inicial. Fins i tot tindria la possibilitat de quedar-se demà a Eixea per ajudar el filial.

ELS RETORNS

Ramalho, Planas, Doumbia i Aday, que no eren a la llista diumenge, hi entren

RAÚL GARCÍA

L’únic fitxatge d’hivern, altre cop descartat, inactiu els quatre últims partits de lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)