Girona

Eusebio: “Hem d’acabar amb la sensació d’haver-ho donat tot”

1a divisió. Conscient que les opcions de permanència són remotes, l’entrenador del Girona es marca l’objectiu de guanyar al camp de l’Alavés i competir fins el final

Amb el descens gairebé assumit, el tècnic del Girona Eusebio Sacristán ha parlat en la prèvia del partit de demà contra l’Alavés.

Un miracle impossible?

“Si mirem les estadístiques les opcions són mínimes, però també crec que no hi ha res impossible en aquesta vida. Mentre n’hi hagi una, el que és esportista professional hi ha de pensar fins el final. La possibilitat és remota però l’objectiu és afrontar el partit amb l’objectiu de donar-ho tot fins el final”.

El seu futur

“Pot ser que sigui el meu últim partit al Girona. Ara estic centrat en el duel a Vitòria i totes les opcions s’hauran de parlar a partir de diumenge. Amb el balanç de la temporada passa el mateix. M’estimo més fer un anàlisi en profunditat quan hagi passat tot plegat”

La convocatòria

En la llista per al partit de demà hi destaquen quatre novetats: Stuani, Douglas Luiz, Mojica i Juanpe deixen el seu lloc a Ramalho, Aday, Planas i Doumbia. És remarcable l’entrada d’Aday per primer cop després de rebre l’alta mèdica, i les absències d’Stuani i Douglas Luiz per lesió. Completen la convocatòria Gorka, Bounou, BErnardo, Alcalá, Granell, Pere Pons, Portu, Roberts, Choco, Muniesa, Aleix, Porro, Soni i Valery.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)