Girona

Delfí Geli

President del Girona FC

“Ja treballem per fer un equip competitiu”

Un cop consumat el descens, el president del club, Delfí Geli, va comparèixer davant dels mitjans, a l’estadi de Mendizorrotza. “Sabíem que era complicat, ja que depeníem d’un equip que havia de perdre, i nosaltres, golejar, però fins que les coses no acaben s’ha de pensar que hi ha possibilitats. Estem decebuts, tristos, perquè volíem continuar a primera”, va explicar el dirigent, que no va aprofundir en les causes que han dut l’equip a l’infern, però sí que va donar les primeres pinzellades del que haurà d’afrontar en el futur. “Ara estem a segona A, una categoria que anys enrere hauríem somiat, i des d’avui ja comencem a treballar per fer un equip competitiu de cara a la temporada que ve”, va manifestar Geli, que hi afegia: “Estem segurs que farem un bon equip, perquè la direcció esportiva coneix la categoria perfectament, coneix tots els jugadors, i ara el que importa és que el club tiri endavant.”

El president també va llançar un missatge per als seguidors gironins: “Sé que la gent està trista, que està fotuda, és un moment complicat per a tots, però el que cal és donar suport a l’entitat, el club tira endavant. Serem un club seriós com fins ara, il·lusionarem una altra vegada la nostra afició”, va expressar. “Es treballarà per fer un equip competitiu i intentarem lluitar per estar tan amunt com sigui possible”, va insistir.

La banqueta

Com Eusebio, Geli tampoc es va pronunciar sobre la continuïtat de l’entrenador en el nou projecte a segona A. “No és un moment fàcil. Deixem-lo reposar, que valori totes les opcions. Aquesta setmana parlarem amb ell i, a mesura que es decideixi, es transmetrà a tothom. Ens hem de prendre les coses amb serenor i calma pel bé de tots”, va dir el president quan li van preguntar sobre la no destitució del tècnic durant la crisi de l’equip. “És molt fàcil fer valoracions ara”, va indicar. “Quan es va prendre la decisió, vam intentar que fos el millor per al grup, que fos el millor per al Girona, que hi pogués haver una reacció. Al final s’ha escapat, no ha pogut ser, es poden fer valoracions i dir moltes coses ara. Ens aixecarem i tornarem a ser forts”, va completar.

EL FUTUR A SEGONA

“Farem un bon equip, perquè la direcció esportiva coneix la categoria"

EUSEBIO

“Deixem-lo reposar, que valori totes les opcions. Aquesta setmana parlarem amb ell”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)