Girona

El fracàs dels escuders

Les alternatives. Ni Doumbia ni Choco Lozano aquest curs, ni tampoc Marlos Moreno, Olunga i Kayode el passat, han funcionat

No li han rutllat tampoc al Girona totes les opcions per les quals ha apostat en atac per tal de presentar competència tant a Stuani com a Portu o per simplement ser un complement golejador més. En cap rol han funcionat. Aquesta campanya aquesta funció estava destinada a Doumbia i Choco Lozano, però la seva contribució ha estat més aviat discreta. Doumbia ha palesat que està molt lluny de la versió que va meravellar fa uns anys a Suïssa i a Rússia i ha tancat el campionat amb dues dianes, intranscendents, d’altra banda. El Choco, aterrat en el mercat d’hivern del 2018, va marcar un gol la campanya passada, i en aquesta no ha vist porteria en la lliga, però en la copa n’ha fet 2. Similar rendiment van oferir les alternatives de la temporada passada: Marlos Moreno –inèdit, amb només 28 minuts jugats i que va marxar en el mercat d’hivern rumb al Flamengo– i Kayode tampoc van marcar cap diana. Olunga també va tenir un paper pràcticament testimonial, però per al record queda el màgic partit contra el Las Palmas a Montilivi, en què va fer un hat-trick, els únics gols que va marcar de blanc-i-vermell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)