2a divisió FEF

El Cornellà remunta gràcies a un gol en l’afegit

Fase d’ascens a 2a divisió A. La diana d’Agus Medina en el minut 96 dona avantatge al conjunt verd en l’anada de la primera eliminatòria

CORNELLÀ 2 PONFERRADINA 1

CORNELLÀ:Ramón, Pere, Héctor Camps, Goldar, Ricard, Agus, Eloy Gila, Pep Caballé, Esteve (Manucho, 74’; (Jaume, 86’)), Lobato (Gaspar, 54’) i Abde.PONFERRADINA:Manu García, Son, Ríos Reina, Jon García, Pablo Trigueros, Óscar Sielva, Dani Pichín (Jorge García, 76’), Larrea (Saúl, 61’), Kaxe, Bravo (Yuri, 87’) i Isi.GOLS:0-1 (47’) Sielva. 1-1 (59’) Pep Caballé. 2-1 (96’) Agus Medina.ÀRBITRE:Monter Solans.T.G.:als locals Agus i Ricard; al visitant Saúl.COMENTARI:1.500 espectadors al Municipal de Cornellà.

Només sortir dels vestidors, de sobte al Cornellà se li va ennuvolar l’eliminatòria. En l’anada de la primera fase per pujar a segona A, els verds van encaixar una diana que els deixava tocats. Però l’equip verd, ja experimentat en aquestes circumstàncies, es va aixecar i va aconseguir guanyar el partit i afrontar la tornada amb avantatge gràcies a la diana d’Agus Medina en el darrer minut.

En general, el partit va ser igualat, amb tots dos equips intentant minimitzar riscos. Les primeres aproximacions van ser del Cornellà, però aviat la Ponferradina va reaccionar. El gol, això sí, no va arribar fins als instants posteriors al descans, quan Sielva, exjugador de l’Espanyol i l’Olot, va rematar impecablement un córner i va avançar els visitants. La Ponfe va collar el conjunt de Xavi Calm, que va trobar l’empat en un afortunat gol de Pep Caballé, gràcies a un xut que va rebotar en un defensa abans d’entrar a la porteria. A partir d’aquí, els verds van buscar la victòria i la van trobar en l’últim minut dels set d’afegit. Agus Medina, en una falta lateral provocada per Abde, va generar el dubte en el porter Manu García i va clavar la pilota al fons de la xarxa.