Territorial

La Jonquera demana mesures contra el Sant Joan de Montcada

1a catalana. Els fronterers envien una denúncia a la FCF per les agressions que van patir diumenge dos jugadors per part de l’afició rival

Diumenge la Jonquera va tancar la temporada amb el partit al camp del Sant Joan, a Montcada i Reixac. El resultat, 3-1, va enviar els fronterers a 2a catalana, tot i que es poden acabar salvant si hi ha dos ascensos d’equips catalans a 2a B o fins i tot amb un, si l’Ascó finalment renuncia a la categoria –encara no ho ha comunicat oficialment–. Tot i el descens, el que realment ha fet empipar la Jonquera és el que va passar després del partit, quan després d’un final de partit calent un grup d’aficionats va esperar els jugadors fronterers als vestidors, on hi va haver agressions a diversos jugadors de la Jonquera. Sobretot van rebre dos d’ells, que a títol personal han presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra.

El club jonquerenc no s’ha volgut quedar a l’expectativa després d’aquests esdeveniments i ha presentat una denúncia a la federació catalana perquè es prenguin mesures contra el Sant Joan –cal destacar que en l’enfrontament del curs passat ja hi va haver polèmica per una agressió a l’entrenador de porters, Quim Ferrer–. En aquesta denúncia es detallen tots els fets ocorreguts des del punt de vista de la Jonquera des que van arribar al camp, on es destaca el clima hostil que s’hi va viure des del primer moment. Les agressions als jugadors, l’absència de Mossos d’Esquadra durant el partit com s’havia demanat –van anar-se’n després de començar el matx–, les amenaces a un periodista i la redacció esbiaixada de l’acta són els punts principals d’una denúncia que avui arribarà al comitè de competició però que segurament anirà per llarg.

Alineació indeguda?

La Jonquera també ha denunciat una possible alineació indeguda del jugador del Sant Joan Javier Pablo Servetti perquè consideren que no ha rebut el transfer després de jugar a l’Uruguai, però sembla complicat que prosperi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)