Girona

Cristhian Stuani

Jugador del Girona

“Vull prendre una decisió molt consensuada”

Cristhian Stuani. El davanter, centrat en el treball amb la selecció uruguaiana, diu que buscarà el millor per a ell i la seva família. Admet que el descens del Girona li va fer molt mal

Amb 40 gols en les dues temporades del Girona a primera divisió, el rendiment de Cristhian Stuani ha cridat molt l’atenció. El davanter té contracte a Montilivi fins al 2022 i, tot i que retenir-lo i convèncer-lo un cop l’equip ha baixat a segona A s’intueix molt complicat, el club està disposat a fer un esforç. I, de moment, Stuani no tanca cap porta. Concentrat amb la selecció uruguaiana per preparar la copa Amèrica, el màxim golejador del Girona va atendre els mitjans en una roda de premsa en què, entre altres coses, se li va preguntar pel futur. “Intento aïllar-me i enfocar-me en la selecció, que té un repte bonic i il·lusionant. Pel que fa al club, intentaré prendre una decisió molt consensuada per trobar el millor en cada moment per a mi i la meva família. Ja veurem com van transcorrent les setmanes”, va indicar el futbolista. Amb 32 anys, l’uruguaià no ha amagat mai que tant ell com la seva família s’han trobat molt bé a Girona, un dels factors que permet que el club blanc-i-vermell pugui tenir un punt d’esperança en una missió complexa.

La decepció col·lectiva

El davanter, tot i els seus 19 gols, no fa un bon balanç de la temporada 2018/19. “Pel que fa al grup, no vam assolir l’objectiu, que era mantenir la categoria. Lamentablement, les últimes jornades no vam aconseguir la victòria que necessitàvem. La decepció és molt gran, perquè era un equip que tenia un projecte molt bonic. Se’ns ha escapat”, va admetre. “És veritat que vaig fer una bona temporada, i això em reconforta, però sempre prioritzo els objectius grupals, i em quedo amb aquesta pena de no haver pogut salvar l’equip.”

Stuani va forçar per jugar la final contra el Llevant, però ja no va poder ser en l’últim partit –a Vitòria– per uns problemes físics que està acabant de solucionar. Els uruguaians esperen Luis Suárez, un dels rivals de Stuani al davant, juntament amb un altre primera espasa, Cavani. “És un honor i un orgull competir amb davanters que són referències mundials. Encara que tingui menys protagonisme, em baso en objectius de grup”, assegura.

És un honor i un orgull competir amb davanters que són referències mundials
Cristhian Stuani
DAVANTER DEL GIRONA
Vaig fer una bona temporada, però sempre prioritzo els objectius grupals, i em quedo amb la pena de no haver pogut salvar l’equip
Ja veurem com van transcorrent les setmanes, però de moment intento enfocar-me en el repte de la selecció
No vam assolir l’objectiu amb el Girona. És una decepció molt gran perquè el projecte era molt bonic. Se’ns ha escapat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)