Girona

Geli: “Som un club afectat i hem de vetllar pels nostres interessos”

Cas Oikos. El president del Girona, Delfí Geli, remarca que tot i que la investigació dels partits presumptament arreglats està sota secret de sumari ho estan seguint de molt a prop

El cas Oikos va agafant volada i un dels clubs que ha aixecat les orelles amb les informacions que han aparegut en les últimes hores és el Girona. Els darrers detalls impliquen presumptament diversos futbolistes del Valladolid, rival directe dels gironins en la lluita per la permanència, en apostes en el darrer partit del curs entre els castellans i el València. Davant d’aquests fets, el president dels de Montilivi ha sigut contundent: “És evident que les notícies que apareixen dibuixen un assumpte molt greu. Tot està sota secret de sumari i cal deixar que l’investigació avanci, però com a club afectat i per respecte cap a la competició, seguirem molt a prop el cas i volem arribar fins el final perquè quedi tot clar”. Preguntat per una possible sanció a algun rival i l’hipotètic retorn a primera divisió, Geli no s’ha volgut mullar: “Estarem expectants a com evoluciona tot plegat. La LFP, la federació i tots els clubs hem de ser responsables i vetllar per una competició neta i justa en tots els sentits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)