Girona

Parèntesi sense pausa

Activats. Yassine Bounou, Pedro Porro, Cristhian Stuani i el Choco Lozano són els jugadors del Girona que tot just dinou dies després d’acabar la lliga ja s’estan entrenant amb la seva selecció

Tot i que el 18 de maig passat, a l’estadi de Mendizorrotza, el Girona va tancar la temporada amb el pitjor regust, hi ha quatre futbolistes del conjunt blanc-i-vermell que, després d’un mínim parèntesi per desconnectar, han hagut de vestir-se ja de curt per afrontar compromisos amb les seves respectives seleccions. Yassine Bounou, Pedro Porro, Cristhian Stuani i el Choco Lozano són els futbolistes del club gironí citats pels seus seleccionadors i amb unes vacances sota mínims a conseqüència de la disputa de diferents competicions.

Bounou jugarà amb el Marroc la copa d’Àfrica d’Egipte entre el 21 de juny i el 19 de juliol –abans, el 12 i el 16, haurà d’afrontar dos amistosos contra Gàmbia i Zàmbia–, mentre que Porro competirà entre el 16 i el 30 de juny amb el combinat sub-21 de la selecció estatal en l’europeu d’Itàlia i San Marino.

Cristhian Stuani jugarà la matinada del dissabte 8 de juny un amistós contra Panamà, abans de disputar la copa d’Amèrica del Brasil –entre el 14 de juny i el 7 de juliol, un torneig que encara el pot revalorar molt més de cara a una hipotètica venda o un interès més concret de diversos clubs d’arreu del món.

El Choco, l’interrogant

El davanter no ha estat convocat amb Hondures per jugar dos amistosos aquesta setmana, però no està descartat per disputar la copa d’Or dels Estats Units entre el 15 de juny i el 7 de juliol.

Yassine Bounou
Amistós
Marroc-Gàmbia 12/06
Marroc-Zàmbia 16/06
Copa d’Àfrica d’Egipte
Marroc-Namíbia 23/06
Marroc - Costa d’Ivori 28/06
Sud-àfrica - Marroc 01/07
Pedro Porro
Europeu sub-21 d’Itàlia i San Marino
Itàlia-Espanya 16/06
Espanya-Bèlgica 19/06
Espanya-Polònia 22/06
Cristhian Stuani
Amistós
Panamà-Uruguai 08/06
Copa Amèrica Brasil
Uruguai-Equador 17/06
Uruguai-Japó 21/06
Xile-Uruguai 25/06
Choco Lozano
Amistós (no convocat)
Paraguai-Hondures 06/06
Brasil-Hondures 09/06
Copa d’Or EUA, Costa Rica i Jamaica (no descartat definitivament)
Jamaica-Hondures 17/06
Hondures-Curaçao 22/06
Hondures-El Salvador 26/06
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)