Territorial

Que aquesta sigui la bona

Promoció d’ascens a 1a cat. El Bescanó rep el Martorell (16 h) disposat a fer bo l’empat a zero de l’anada i a aconseguir per fi un ascens que ja se li ha escapat de les mans dues vegades

El Bescanó jugarà aquesta tarda (a les 16 h) contra el Martorell el partit decisiu per assolir l’ascens a 1a catalana. Els gironins van empatar a zero en l’anada i avui esperen rematar la feina a casa per aconseguir una fita que ja es va escapar en la promoció d’ascens del curs passat contra l’Argentona i en l’última jornada de lliga a Porqueres (3-2) –l’Escala, guanyant, els va avançar–. “Els que hi eren el curs passat volen prendre’s la revenja i això fa que siguem tots molt prudents i tinguem moltes més ganes d’aconseguir-ho”, valora el davanter Gerard Muñoz, que és el màxim golejador de l’equip amb 27 gols però que no s’obsessiona a marcar avui: “M’és igual si marco jo o qui sigui, el que vull és pujar.”

El 0-0 de l’anada fa que el Bescanó afronti el partit amb una mentalitat molt clara. “Si ho posem tot en una balança el més important del partit és no encaixar cap gol i en això és en el que hem treballat tota la setmana”, explica Gerard Muñoz, que destaca que el Martorell no posarà les coses gens fàcils: “Al seu camp segurament eren més forts, però estem segurs que ens trobarem un equip molt intens que pressionarà a tot el camp. No és un equip còmode pel nostre estil de joc, però intentarem ser nosaltres mateixos i ho afrontem amb molta convicció, i és que a casa hem fet grans partits aquesta temporada i poder pujar a casa és una motivació afegida.” Sobre l’absència del tècnic Miquel Hereu –ha anat a treballar a la Xina–, Gerard Muñoz assegura: “És complicat, però estem amb en Toni [el segon entrenador] a mort.”

LA PRÈVIA

La prioritat és no encaixar. No és un equip còmode pel nostre estil de joc, però intentarem ser nosaltres mateixos i tenim convicció
Els que hi eren el curs passat volen prendre’s la revenja i això fa que siguem tots molt prudents
Gerard Muñoz
davanter del bescanó
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)