2a divisió FEF

L’Olot s’hi posarà el 17 de juliol

2a divisió B. El conjunt de la Garrotxa tornarà als entrenaments la tercera setmana de mes per començar a preparar l’inici de la competició, previst per al cap de setmana del 24 i el 25 d’agost

El projecte de l’Olot de cara a la temporada 2019/20 ja té dia d’inici. La plantilla, encara en construcció, que dirigirà Raúl Garrido per tercer curs consecutiu començarà a escalfar motors el dimecres 17 de juliol, una vegada tots els futbolistes hagin passat les corresponents proves mèdiques.

L’equip de la Garrotxa afrontarà cinc setmanes completes de preparació per afrontar en les millors condicions físiques l’inici de la lliga de segona B al grup tercer, previst per al cap de setmana del 24 i el 25 d’agost.

Partits clàssics d’estiu

Tot i que encara falten serrells per acabar de polir, els rivals dels partits amistosos que l’Olot afrontarà durant la pretemporada, tot fa pensar que els olotins no es desviaran massa dels calendaris i contrincants habituals. Així doncs, l’Olot participarà en el tradicional Torneig de l’Estany, utilitzarà la copa Catalunya per aprofundir en la preparació i competir i, a més, podria enfrontar-se a l’Al-Saad de Xavi Hernández i, fins i tot, al Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)