Girona

Chicho, del filial a Montilivi

De la casa. El jove tècnic gironí fa un pas més i serà el segon entrenador d’Unzué

El Girona ha combinat l’elecció de Juan Carlos Unzué amb una promoció interna per completar el cos tècnic. En destaca la presència de Narcís Chicho Pèlach, que serà el segon entrenador. Chicho canvia d’aquesta manera el filial, al qual ha dirigit l’última temporada i mitja, pel primer equip. Un pas més en la trajectòria del jove tècnic gironí, que el gener del 2018 va canviar el Figueres (3a divisió) pel Peralada (2a B) i que ara s’estrenarà en la Lliga de Futbol Professional, tot i que com a ajudant. Chicho, de 30 anys, va jugar al planter del Girona, abans d’acumular experiència com a jugador al Cassà, el Manlleu, el Palamós i el Figueres. A la Unió, va començar la seva trajectòria com a tècnic, amb només 27 anys, abans d’integrar-se al Peralada, que ha baixat a tercera.

Un altre binomi

A més de Chicho, s’integra al cos tècnic del primer equip Juan Carlos Moreno, que curiosament va renunciar a dirigir el Peralada just després de la destitució d’Arnau Sala i abans de l’arribada de Chicho. Moreno treballava a l’àrea esportiva, en l’organigrama de Quique Cárcel, i canvia ara de funcions dins del mateix club. Chicho i Juan Carlos Moreno compartiran el rol d’entrenador assistent, com van fer Onésimo i Juan Carlos Real amb Eusebio. La promoció interna es completa amb el preparador físic Iñaki Codinach.

TAMBÉ INTERN

Juan Carlos Moreno passa de la secretaria tècnica a l’equip de treball d’Unzué
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)