Girona

L’estrena d’Unzué, a l’estadi Olímpic Lluís Companys

Girona. L’equip blanc-i-vermell s’enfrontarà al Bournemouth a Barcelona, el dissabte 20 de juliol, i començarà l’endemà l’estada de preparació a Manchester

El Girona viurà l’estrena de Juan Carlos Unzué a la banqueta a l’estadi Olímpic Lluís Companys. És l’escenari on el conjunt blanc-i-vermell rebrà el Bournemouth, de la Premier League. El partit a Barcelona es disputarà el dissabte 20 de juliol (20h), just abans que els gironins comencin l’habitual estada de pretemporada a les instal·lacions del Manchester City. Durant l’estada a Anglaterra, del 21 al 28 de juliol, el Girona té programat un amistós al camp del Derby County (el dijous 25) i preveu jugar-ne un altre abans de tornar cap a Catalunya. L’activitat de pretemporada començarà el dilluns 8 de juliol, amb les proves físiques mèdiques i els primers entrenaments al centra La Vinya del PGA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)