Girona

Maffeo no s’escaparà

A punt. Tot i l’interès de diversos equips de primera, el lateral valora molt l’encaix que ha tingut a Montilivi i el Girona accepta fer un esforç. L’Stuttgart reconeix que l’acord és imminent

El Girona té molt ben encarrilat el retorn de Pablo Maffeo. El futbolista de Sant Joan Despí necessita un canvi d’aires després d’una experiència fosca en la Bundesliga i, tot i que diversos equips de primera divisió s’han interessat per endur-se’l, el Girona ha avançat feina. El conjunt de Montilivi no només està disposat a fer un esforç econòmic per recuperar el lateral dret, sinó que també l’ha ajudat moltíssim la voluntat del futbolista. Conscient que necessita recuperar la continuïtat que no ha tingut a Alemanya, Maffeo veu en Montilivi el millor lloc per recuperar el millor nivell.

L’acord està molt madur i no s’hauria de demorar. L’Stuttgart, que va pagar deu milions d’euros l’estiu passat al Manchester City per endur-se el lateral, té assumida la cessió al Girona, segons va reconèixer el seu director esportiu, Sven Mislintat, a Sky News Alemanya. La fórmula és una cessió amb una opció de compra a final de temporada, que probablement es convertirà en clàusula de compra obligatòria si el Girona puja a primera divisió. A més d’assumir la fitxa del futbolista, és probable que el club gironí hagi de pagar una quantitat a l’Stuttgart per la cessió.

Pablo Maffeo, que al juliol farà 22 anys, ha viscut a Alemanya un parèntesi en la seva progressió, ja que ha disputat només vuit partits en tota la temporada. Res a veure amb la continuïtat que va aconseguir com a jugador del Girona, amb un rendiment destacat ja en la segona volta de la temporada de l’ascens –era la seva segona cessió a Montilivi des del Manchester City– i amb un aterratge molt prometedor a primera, amo del carril dret amb 32 partits i 2.587 minuts. Haver de tornar a competir a segona A és un mal menor per a Maffeo, que prioritza la regularitat.

L’ACORD

La cessió amb opció de compra és la fórmula pactada amb l’Stuttgart

PER REFER-SE

Maffeo prioritza tenir molta continuïtat després d’un pas dur a Alemanya

L’acord amb Juan Carlos, pendent només de detalls

X.M.

A més de Pablo Maffeo, el Girona també té ben lligada la contractació de Juan Carlos Martín. L’acord entre el porter de Guadalajara i el club de Montilivi és absolut, i l’anunci del fitxatge depèn només de petits detalls. Juan Carlos ha d’acabar d’enllestir la desvinculació del Lugo, amb el qual acaba contracte el 30 de juny. El porter, de 31 anys, tenia clara la intenció de tancar una etapa al conjunt gallec, després d’acumular-hi 78 partits en dues temporades, i l’oferta del Girona l’ha convençut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)