Girona

El Peralada fa oficial la ruptura de la filiació

Un pas. El club xampanyer, que encara estudia la proposta de col·laboració del Girona, ja ha comunicat a la federació que deixa de ser dependent del club de Montilivi

Després de molts dies de confusió sobre l’estat de la filiació entre el Peralada i el Girona tot i ser de domini públic que el club de Montilivi havia comunicat als xampanyers que trencava la relació, el club de l’Alt Empordà ha confirmat finalment que la ruptura de la filiació com havia existit fins ara és definitiva. En un comunicat emès pel club a les xarxes socials ha anunciat que la decisió ha estat aprovada en l’assemblea extraordinària de socis que s’ha celebrat aquest vespre al camp de futbol. D’aquesta manera, el club recupera el nom de Peralada i elimina la cua de Girona B que ha fet servir els dos últims anys.

En el comunicat el Peralada no es mulla sobre la proposta de col·laboració que va fer púublica el Girona dissabte i informa que s’avaluarà en els propers dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)