Girona

Maffeo, presentat a Girona

2a divisió A. El carriler enceta la seva quarta etapa a Montilivi, i en la presentació destaca que hi va ser molt feliç: “És per això que no he dubtat ni un moment en voler tornar”

Després de la confirmació que Jairo torna a Montilivi després de jugar l’últim curs cedit al Càdis, aquest migdia s’ha presentat el segon reforç del club blanc-i-vermell. Es tracta de Pablo Maffeo, que aterra a Girona cedit per l’Stuttgart, a on no hi ha tingut massa protagonisme durant la darrera temporada. Precisament les ganes de tornar a ser protagonista han pesat en la decisió de tornar al club gironí i encetar així la seva quarta etapa: “Aquí hi vaig ser molt feliç i és per això que no vaig dubtar ni un moment en acceptar la proposta”.

Maffeo és conscient que l’objectiu de la plantilla serà ambició i per aquest motiu ha deixat clar quin és el camí per tornar a primera divisió: “Potser serem un dels favorits a l’ascens però no farem res si no lluitem i treballem molt dur en cada partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)