Girona

“Tant de bo em quedi molts anys”

“Tenia molt clar que volia jugar aquí, fos a primera o a segona”, assegura Pablo Maffeo, feliç de tornar a casa

Confia assolir l’objectiu de pujar, ha parlat ja amb Unzué i s’ofereix per fer tant de carriler com de lateral

Els cants de sirena d’equips de primera no han desviat la convicció de Pablo Maffeo, que tornarà a jugar cedit a Montilivi, ara com a cedit per l’Stuttgart i amb la voluntat ferma d’establir-se allà on més bé ha encaixat. “N’hi va haver prou amb una trucada per estar convençut i tornar on he estat feliç”, relatava el futbolista de Sant Joan Despí. A punt de fer 22 anys, Maffeo renuncia a aventures insegures i prioritza la continuïtat que se li presumeix a Girona, encara que això suposi fer un pas enrere. “Tenia clar que volia jugar aquí, fos a primera o a segona. És una llàstima que passés el que va passar, però estic content i feliç aquí.”

El Girona fa un esforç important per recuperar a segona A una peça cotitzada, però sense la voluntat del jugador li hauria estat impossible. Amb l’Stuttgart, hi ha pactada una cessió amb clàusula de compra a final de temporada si el Girona celebra el retorn a primera. “Tenim una opció, sempre que l’equip pugi, però com que és un objectiu tan difícil hem de pensar només que és una cessió i esperar que vagi molt bé”, va assenyalar el director esportiu, Quique Cárcel, a qui el president va felicitar per haver convençut Maffeo. “Nosaltres sempre l’hem sentit com un dels nostres, i estem convençuts que ens oferirà un gran rendiment. És important que estigui tan implicat”, va dir Delfí Geli.

Maffeo ha tingut un pas molt fosc per l’Stuttgart, però no vol mirar gaire enrere. “Ha estat un any dur però alhora també feliç per altres coses. He estat pare, he madurat i m’he fet més fort”, va comentar l’exjugador del Manchester City, per qui el Girona ja es va interessar durant el mercat d’hivern passat. Ha hagut d’esperar a l’estiu, i amb l’equip a segona A, en què serà un dels candidats principals a pujar. “Sabem el que és jugar a segona A. Haurem de lluitar molt, perquè no per ser més favorits guanyarem més partits.” Maffeo recull i comparteix el discurs ambiciós de Juan Carlos Unzué respecte al repte de pujar: “Crec que és un objectiu que s’ha d’acomplir. Però tampoc crec que ens hi hàgim d’obsessionar, perquè ens tornarem bojos i això és molt llarg. Tocarà deixar-hi la pell cada partit.” El jugador de Sant Joan Despí ha parlat ja amb el nou entrenador. “Sap que puc adaptar-me al que em demani, tant si és de carriler [com va jugar sempre en les seves anteriors etapes a Montilivi, amb Machín] com de lateral.” Més madur, Maffeo ha de tenir molt pes a l’equip d’Unzué: “Espero aportar tot el que pugui, a dins i a fora. Soc un jugador més, amb un rol ni més important ni menys. Hem de ser un equip per poder assolir l’objectiu.”

La jugada rodona seria l’ascens del Girona, que permetria activar la clàusula de compra i estabilitzar Maffeo a Montilivi. És, de fet, el seu desig: “Aquí soc molt feliç. La meva dona i la família, també. Tant de bo em pugui quedar aquí molts anys. La meva idea és quedar-me.”

LA FÓRMULA

L’Stuttgart el cedeix, amb clàusula de compra si el Girona puja

BEN REBUT

La nostra gent està molt contenta. Tenim un gran repte i en Pablo ens ajudarà a ser forts
Delfí Geli
PRESIDENT DEL GIRONA
Ha estat una decisió molt fàcil. N’hi va haver prou amb una trucada per estar convençut i tornar on he estat feliç
Sabem com és la segona i haurem de lluitar molt. Jo soc un més; hem de ser un equip
Pablo Maffeo
DEFENSA DEL GIRONA
Sé que fa aquest pas amb tot el cor, i reforça cap on volem portar el Girona
Quique Cárcel
DIRECTOR ESPORTIU DEL GIRONA

LES REACCIONS

El Girona també fa un esforç per recuperar un jugador cridat a tenir molt pes
L’ascens és el millor que m’ha passat, però totes les etapes a Girona han estat bones. Soc molt feliç aquí i la idea és quedar-me
No he viscut una temporada fàcil, però no vull retreure res. He estat pare, he madurat i m’he fet més fort. Vull treure les parts positives
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)