Girona

Quique Cárcel vol “gent implicada” en el projecte

Amb missatge. El director esportiu veu el retorn de Maffeo com un cop d’efecte fins i tot per als jugadors que han baixat i dubten de continuar

“Que ell sigui el primer m’ajuda molt.” La frase, sincera, és de Quique Cárcel després de les paraules de Pablo Maffeo, que estrictament no és la primera cara nova –el dia abans el club havia anunciat que recuperava Jairo després de la cessió al Cadis–, però sí el primer de ser presentat. Maffeo, a qui no li ha fet res baixar a segona A, representa el compromís i la implicació que reclamen tant Juan Carlos Unzué com Quique Cárcel. “A més d’un nivell competitiu molt alt, aportarà uns valors molt importants. Ell em transmet la il·lusió i les ganes, i això és difícil de trobar”, reconeixia el director esportiu, partidari de reviure “segones històries”, com ja havia fet recuperant Sandaza, Cifu o Ramalho. “M’agrada tenir gent implicada en el projecte.”

Cárcel agraeix la decisió valenta de Maffeo. “Aquest punt d’il·lusió, havent baixat a segona A, m’ajuda molt a creure que podem crear un equip competitiu que pugui aconseguir l’objectiu, sabent la dificultat de la segona A.” Cárcel no va dubtar a qualificar de “cop d’efecte” el retorn de Maffeo. “Té potencial per jugar a més categoria, com s’ha demostrat venint d’un traspàs de 10 milions. I tot i que el Girona també fa un gran esforç, que ell mostri la voluntat de venir és bo”. I hi va relacionar els futbolistes del Girona que tenen dubtes sobre la seva continuïtat a Montilivi: “No és fàcil, haver jugat a primera i ara ser a segona. I veure que un jugador com ell és capaç de tenir aquest punt d’humilitat és un missatge de reforçament per a tots”.

El nivell i l’espera

La resposta de futbolistes amb contracte marcarà el desenvolupament del mercat a Montilivi. “Tenim molta gent amb contracte. Ja vaig dir que serà un estiu molt llarg i que passaran moltes coses. Nosaltres tenim molt clar quines són les posicions que volem reforçar, i la nostra intenció és mantenir el bloc i consolidar la plantilla que fa anys que tenim i que està donant resultats. Que es baixés no vol dir que no fos una plantilla de nivell, però això és futbol.”

PER CONTAGIAR

“La humilitat, la il·lusió i les ganes de Maffeo són un reforçament per a tots”, diu Cárcel

LA PLANTILLA

“Tenim molt clar quins llocs s’han de reforçar, però la intenció és mantenir el bloc”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)