Territorial

El Banyoles encara somia amb l’ascens a 3a

1a catalana. La més que probable desaparició del Reus B faria que el Banyoles es convertís en equip de tercera si el Prat assoleix l’ascens

El Banyoles, que ha anat per feina a renovar gran part de la plantilla que va acabar en la tercera posició de 1a catalana, va veure, fa unes setmanes, com la federació no li deixava jugar la promoció d’ascens tot i que el Girona C no pogués pujar sense un miracle als despatxos, però encara manté vives les aspiracions de pujar a 3a. De fet, l’ascens és més a prop que mai, perquè el Reus B és pràcticament segur que desapareixerà per la delicada situació del club –encara falta veure què passa amb el primer equip. Si desapareix el millor tercer de 1a catalana, l’Igualada, pujarà i el següent en la roda seria el Banyoles, que si no hi hagués una sorpresa als despatxos pujaria a 3a si el Prat, que ahir va guanyar 2-1 en l’anada de l’última eliminatòria, puja a 2a divisió B.

Més conseqüències

Qui també està molt pendent de tot el que passa és la Jonquera, que tant si el Reus B desapareix com si el Prat puja –o es donen els dos casos– evitarà el descens i es mantindrà en 1a catalana. La permanència de la Jonquera també provocaria la permanència del Cassà en 2a catalana i del Celrà en 3a catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)