Girona

“Tinc experiència i he arribat a la maduresa”

Tot i que no serà presentat fins que la plantilla comenci la pretemporada, Juan Carlos Martín ja coneix el que serà el seu nou estadi. A Montilivi, el nou porter del Girona va anar per signar el contracte, va trepitjar el vestidor on s’equiparà i la gespa on disputarà els partits. “Estava buscant un projecte ambiciós i crec que més ambiciós que aquest ara mateix no n’hi ha”, va declarar Juan Carlos en una entrevista al canal oficial del club. “Aquest any ha tingut una ensopegada [el descens], però segur que aquesta temporada que ve tot sortirà fenomenal i que el futbol ens ho tornarà.”

El nou porter del Girona assegura que era el moment “perfecte” per fer un pas endavant com el que ha fet aterrant a Montilivi. “Tinc experiència a primera i a segona A i penso que he arribat a la maduresa en la meva carrera”. Juan Carlos considera que té moltes coses a aportar: “Intento transmetre la meva personalitat a dins del camp i també a dins del vestidor. El més important per a un professional és ser honrat en el treball i donar-ho tot en cada entrenament i en cada partit. Al final, però, s’ha d’entendre que això és un esport on de vegades les coses surten millor i d’altres, pitjor”, va afegir-hi.

Juan Carlos va valorar que l’entrenador fos porter quan era futbolista. “Sempre és positiu, perquè ell sap millor que ningú el que se sent quan estàs sota els pals. No sempre tens un entrenador que hagi estat porter i que hagi viscut la teva situació a la seva pròpia carn”. Juan Carlos va insistir en el projecte: “Des de fora es veu ambiciós i molt sòlid. Tot això en un club humil que està creixent ràpidament i a un pas ferm”, segons va assegurar.

DESTÍ MONTILIVI

“Buscava un projecte ambiciós i més ambiciós que aquest ara mateix no n’hi ha”

LA FILOSOFIA

“Ser honrat en el treball i donar-ho tot en el dia a dia és el més important”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)