Girona

Quan Gual va enlluernar Cárcel

Temporada 2016/17. El davanter va acabar el curs amb 20 gols, 6 a l’Espanyol B (segona B) i 14 al Sevilla Atlètic (segona A), després que al novembre el club andalús es va endur el futbolista pagant vora 250.000 euros a l’Espanyol

Marc Gual va viure el millor any de la seva carrera el curs 2016/17, quan només tenia 20 anys. El badaloní va començar la temporada en un gran estat de forma amb l’Espanyol B i va marcar 6 gols –dels 13 de tot l’equip– en 11 partits a 2a B, i es va guanyar l’interès del Sevilla Atlètic, que acabava de pujar a 2a A. El filial andalús havia perdut per una lesió de llarga durada el davanter Carlos Fernández i va decidir apostar per Marc Gual a canvi d’aproximadament 250.000 euros més variables i el 20% d’un futur traspàs. Al Sevilla li va sortir a meravella el fitxatge, i és que en el seu debut a 2a A el punta badaloní va enlluernar tothom, sobretot Quique Cárcel. I no va ser per a menys, i és que Marc Gual va acabar la temporada signant 14 gols a la divisió de plata en només 24 partits i va ser el líder –juntament amb Ivi, que també va fer 14 gols– d’un filial sevillista que va acabar aconseguint la permanència en una meritòria tretzena posició. En canvi, aquell curs, qui el va acabar trobant a faltar, i de valent, va ser l’Espanyol B, que va acabar descendint a tercera sense Gual com a referència ofensiva.

L’OPERACIÓ

Tot i que el va traspassar barat, l’Espanyol es va assegurar el 20% d’un futur traspàs de Gual
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)