Girona

Dues clàusules massa a l’abast

Pere Pons i Àlex Granell. La llibertat del de Sant Martí Vell, que ha jugat 65 partits a primera, val dos milions i la del gironí (66 duels en l’elit), només un

El Girona corre el risc de perdre dos futbolistes que han estat referencials en els últims anys a Montilivi, no només a primera divisió sinó també a segona divisió A i en el futbol de base. Pere Pons i Àlex Granell, els dos jugadors que millor reflecteixen l’ADN Girona, tenen unes clàusules de rescissió irrisòries que han obert els ulls a força clubs de la màxima categoria. La llibertat del de Sant Martí Vell val dos milions d’euros i la del gironí, només un. I es tracta de dos jugadors que han estat indiscutibles en la màxima categoria tant amb Machín com amb Eusebio. Pere Pons ha disputat 65 partits (31+34) i Granell, 66 (34+32).

Amb 26 anys i tota una vida al Girona, entre Torres de Palau i Montilivi i amb l’única excepció d’una cessió de mig any a l’Olot (2013/14), Pere Pons ha assolit una gran maduresa i ha despertat l’interès de força equips de la màxima categoria, no només de la lliga espanyola. Els dos milions de clàusula són un regal per a qualsevol club, que es pot plantejar presentar-li una oferta (econòmica i de durada) que sigui difícil de rebutjar per al de Sant Martí Vell. L’Alavés sembla molt ben situat per obtenir els serveis de Pere Pons, però el Valladolid també ha aixecat les orelles. A l’Eibar (està a punt de traspassar Joan Jordán al Sevilla) també hi encaixaria. I des de l’estranger (Colònia) també han preguntat al seu representant.

El Girona està intentant reaccionar, però ho té difícil per convèncer-lo, sobretot si el futbolista vol continuar a primera. El club de Montilivi li mantindria el sou (només ha fet aquest esforç per Stuani) i en cas de no pujar aquest any, possiblement s’avindria a facilitar-li la sortida l’estiu vinent.

Pel que fa a Àlex Granell, la seva clàusula (1 milió) encara el fa més assequible. Ja ha fet els 30 anys, però la seva esquerra no ha passat gens desapercebuda en els dos anys en l’elit i ja hi ha algun equip que s’ha mostrat disposat a pagar la seva lliberat. L’interrogant es mantindrà.

PERE PONS

El Girona li vol mantenir el sou a 2a A, però el futbolista valora més continuar a 1a

UN PEU I MIG FORA

Tot i que té moltes ofertes, l’Alavés és el club que té més opcions de fitxar al migcampista

Segon i tercer jugador del Girona amb més partits a la LFP

El rècord de Migue de partits a la LFP amb la samarreta del Girona (215) semblava inabastable, però el terrassenc es veu ara molt amenaçat per dos futbolistes de la casa com Pere Pons i Àlex Granell, que amb la seva trajectòria a primera divisió han anat escalant posicions i avançant rivals fins a instal·lar-se en el segon i tercer lloc del podi. Quan l’equip gironí va pujar a primera, Jandro (168 partits) i Jose Martínez (160) ocupaven el segon i el tercer lloc del calaix. I Albert Dorca (152) i Felipe Sanchón (147) completaven el Top-5. Després dels dos cursos en l’elit, tot ha canviat. Pere Pons, de qui la passada temporada va ser la setena en el primer equip de Montilivi, va escalar del cinquè lloc (138 partits a segona A) al segon (203, afegint-hi els 65 en dos anys a primera). El de Sant Martí Vell s’ha instal·lat en el segon lloc, a només dotze partits de desbancar Migue, que ja no serà possible a curt termini si fa el canvi d’aires. Granell, per la seva part, també ha escalat en dos anys de l’onzè lloc (115 partits a segona A) al tercer (181).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)