Territorial

Quart capítol de Marsal

Divisió d’honor juvenil. El Girona, tot i que el curs no ha estat bo, renova el tècnic Àlex Marsal, que complirà la seva quarta temporada

El juvenil del Girona va acabar la temporada fa mesos en una discreta setena posició i a només quatre punts del descens. Tot i que els números no han acompanyat, el club manté la confiança en el tècnic Àlex Marsal i l’ha renovat perquè continuï dirigint l’equip –Pep Triadú serà el segon, Victor Cerezo, el preparador físic, i Miquel Serrado, l’analista–, i és que fins aquesta temporada, en què hi ha hagut massa condicionants que han complicat la gestió –gran part de la plantilla s’entrenava més amb el Peralada que amb el juvenil–, Marsal s’ha guanyat el crèdit sobradament, combinant els bons resultats amb l’aspecte formatiu de futbolistes com Pedro Porro i Valery.

La que ve serà la quarta temporada de Marsal a la banqueta del juvenil de divisió d’honor després d’agafar el relleu de Robert Vila l’estiu del 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)