Girona

Oficial: El Girona incorpora Marc Gual

Girona. El Girona es reforça a la davantera amb Marc Gual, que arriba cedit del Sevilla amb una opció de compra després de marcar 6 gols aquest curs amb el Saragossa

El Girona ha fet oficial la incorporació del davanter català Marc Gual, procedent del Sevilla i que aquesta campanya ha jugat a les files del Saragossa en qualitat de cedit. L’atacant de 23 anys buscarà enlairar-se a Montilivi, després d’un debut prometedor al futbol professional a les files del Sevilla Atlético en què a la campanya 2016/17 a segona A va marcar 14 dianes, n’ha encadenat dues amb menys punteria. El curs passat (2017/18), també a la plata i amb la samarreta del conjunt andalús només va marcar un gol, i aquest últim (2018/19) al Saragossa n’ha marcat 6. Gual és la quarta alta de l’equip orientat per Juan Carlos Unzué, després de Jairo Izquierdo, Pablo Maffeo i Juan Carlos Martín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)