Girona

Els asteriscs de l’atac

El mercat mana. Quique Cárcel està pendent del futur de Cristhian Stuani, Seydou Doumbia i Choco Lozano per perfilar la línia ofensiva

“Com més competència tens, millor ets i més bo és per a l’equip. Tothom vol jugar amb els millors jugadors, i estaria bé compartir vestidor i davantera amb Stuani, que ja sabem els gols que ha fet a primera.” En parlava Marc Gual, que aterra a Montilivi per reforçar una davantera que té encara molts interrogants. Començant per l’uruguaià, a qui el club gironí mira de convèncer perquè lideri l’equip que ha de mirar de recuperar la categoria perduda malgrat que clubs d’arreu del món s’hi hagin fixat. El futur de Stuani, ara de vacances un cop tancada la participació en la copa Amèrica, no és l’únic condicionant de la línia d’atac blanc-i-vermella, però sí el més destacat, amb diferència. Tampoc és segura la continuïtat de Choco Lozano, i encara costa més d’imaginar la de Seydou Doumbia. L’ivorià té dues temporades més de contracte, i l’hondureny no l’acaba fins al juny del 2022. “Tenim diversos davanters amb contracte, i no sé què passarà. Tant amb Stuani com amb Choco i Doumbia, són situacions de mercat que hem de veure com van evolucionant”, va reconèixer el director esportiu del Girona, que va deixar entreveure que, abans de més entrades a la davantera, s’hauran de concretar les sortides: “No sabem què passarà, però dependrà una mica de les sortides que pugui haver-hi per veure quins jugadors podrem firmar. Sí que tenia clar que volia un jugador del perfil de Marc Gual, que pot explotar una altra vegada. Té talent i gol, que és el que estem buscant”, va sentenciar Quique Cárcel.

MARC GUAL

“Com més competència, millor. Compartir vestidor amb Stuani estaria bé”

QUIQUE CÁRCEL

“Hem de veure com evoluciona el mercat. Dependrà de les sortides que hi hagi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)